Videók

Tanuld meg a talpmasszázst a videókból, hogy segíthess magadnak és a szeretteidnek!

Milyen videókat kínálunk?

 

1.Egészségügyi problémák enyhítése, kiegészítő kezelése

Szeretnél egy varázslatos eszközt, amely természetes módon segíthet a különböző egészségügyi problémák kezelésében és megelőzésében? Szeretnél egy gyógyszermentes gyógyszertárat, amelynek mindig nálad a kulcsa? Akkor tanuld meg a talpmasszázst! Most itt a lehetőséged, mindössze egy levél gyógyszer áráért megkaphatod egy-egy egészségügyi probléma kezelésének oktatóvideóját. A következő két évben annyiszor nézheted meg ahányszor csak akarod, és akkor, amikor csak szeretnéd. Így a saját ritmusodban tanulhatod meg ezt a csodálatos módszert, és segítheted egészséghez a környezetedben élőket.

Ez érdekel

2. Szervrendszerek és Reflexzónák

Érdekel a tested működése? Szeretnéd tudni, hogy a talpadon hol vannak azok a pontok, amelyek hatnak az egyes szervek működésére? Most itt a lehetőség, hogy belemerülj a Reflexológia titkos tudományába. Ehhez pedig ezúttal nem kell elutaznod egy tanfolyamra, hanem a gépeden vagy a telefonodon lépésről lépésre megismerheted, hogy melyik szervrendszerhez melyik reflexzóna tartozik, ezek a reflexzónák pontosan hol helyezkednek el a talpon és hogyan kell ezeket masszírozni. Akár talpmasszőrnek készülsz, akár a tudásodat szeretnéd felfrissíteni, esetleg testmasszőr vagy és tevékenységedet szeretnéd bővíteni, ez a videós anyag mindenképp a segítségedre lesz. Kattints a gombra és rendeld meg!

Ez érdekel

3. Komplett talpmasszázs (TM) programok

Testi lelki felfrissülésre vágysz? Vagy inkább ellazulnál? Az immunrendszeredet szeretnéd erősíteni, vagy méregtelenítenéd a szervezeted? Ebben a videócsomagban négy teljes talpmasszázs programot ( 30-30 perc) mutatunk be nagyon részletesen. A Frissítő, Relaxáló, Immunerősítő Méregtelenítő programokat otthonodban, a szabadidődben, könnyedén elsajátíthatod. Egy-egy ilyen talpmasszázs programért sok ezer forintot elkér egy masszőr, Te pedig mind a négy oktatóvideót megkapod egyszerre. Ez a videócsomag hasznos azoknak a szakembereknek is, akik test vagy talpmasszőrként szeretnék bővíteni szolgáltatásaikat. Kattints a gombra és rendeld meg!

Ez érdekel

Mi van egy videó csomagban?

Az "Egészségügyi problémák kezelése" videó csomagok (még a legkisebbek is), hat különböző videóból állnak: jobb láb bevezető masszázs, jobb láb masszírozása adott probléma esetén, jobb láb levezető masszázs, bal láb bevezető masszázs, bal láb masszírozása adott probléma esetén, bal láb levezető masszázs. A többi videó csomagban ( Szervrendszerek és Reflexzónák, Komplett programok) egy- egy hosszabb, egybefüggő felvétel látható. Ezekben a videókban is lassan, részletesen, alapos magyarázattal bemutatjuk, pontosan hol, hogyan kell masszírozni a talp megfelelő részét. Mindegyik videót annyiszor nézed meg ahányszor csak akarod. Akár telefonon is, amelyet magad elé állítva, a képernyőn követni tudod a folyamatot. Így sokkal hatékonyabban tudsz gyakorolni, és erőlködés nélkül tanulhatod a talpmasszázs mesterfogásait. Nézd meg itt a minta videót, aztán válaszd ki a neked tetsző csomagot!

Ez érdekel

Segítsd a környezetedet egészséghez!
Tanuld meg a talpmasszázst!

Megnézem

Mire használhatod videóinkat?

Tanulj talpmasszázst, bárhol, bármikor, és segíts egészséghez másokat is!

Egészségmegőrzéshez

Ez érdekel

Ha talpmasszázst tanulnál

Ez érdekel

Telefonos segítségnek

Ez érdekel