Talpmasszázs

Egészség gyógyszerek nélkül

Ha bekapcsoljuk a tévét, minden második reklám valamilyen gyógyszert akar eladni. Az ember hajlamos emiatt akkor is gyógyszerekhez nyúlni, egyszerűbb, természetesebb módon is képes lenne kezelni a problémát. Hogyan? Talpmasszázzsal!

A talpmasszázs a szervezet regenerálódó képességeire hat, arra épít, hogy a talpat ért impulzusok által elindulnak a test öngyógyító folyamatai. A talpmasszázs, vagy talpreflexológia nem keverhető össze a láb jóleső nyomkodásával! Olyan tudomány ez, ahol minden apró mozdulatnak óriási szerepe van!


Őseink tudása

A módszer maga ősi tudomány: kínai és egyiptomi források is utalnak arra, hogy már legalább ötezer éve használja ezt az emberiség gyógyításra. Sokáig azonban nem használtuk ezt a természetes gyógymódot, ismételten az 1900-as évek elején kezdték használni és élvezni áldásos hatásait.

 


Gyógyul a test és lélek is

Testünk minden egyes szerve leképezhető a talpon: ez azt jelenti, hogy a talp egyfajta térkép, ahol képzeletben zónákra osztják a területeket. A módszer lényege az, hogy ezen területekre ható nyomással hatással lehetünk az egyes szervek működésére. Ennek megfelelően a krónikus betegségek kezelésében kiváló kiegészítő terápiaként hathat a talpmasszázs. A szakemberek szerint jó módszer ez látás- és hallászavarral, emésztési problémákkal, különböző allergiákkal, vesegondokkal küzdők számára. Segítségünkre lehet nőgyógyászati, prosztata, és szexuális gondok terén. A terápia során nemcsak a test betegségei gyógyulhatnak, hanem a léleké is. A talpmasszázs segít az álmatlanság, a rossz közérzet, a depresszió és a feszültség leküzdésében is.


Feltárja a lappangó betegségeket

Érdemes tudni azt is, hogy fordítva is segítségünkre lehet: nemcsak a már kialakult betegség gyógyítható a módszerrel, hanem abban is segít, hogy a még fel nem ismert gyengébb szerveket megismerjük. Még azelőtt kezelhetőek a betegségek, mielőtt visszafordíthatlanok lennének.

 


Hogyan zajlik a talpmasszázs?

A talpmasszázs megnevezés megtévesztő, ugyanis nem kizárólag a talpat érinti, hanem az egész lábfejet. A masszázst csupasz lábon végzik. Fontos, hogy a terápia során igyekezzünk nyugodt körülményeket és megfelelő hőmérsékletet teremteni, hogy zavartalan legyen a masszázs.


Kinek ajánlott?

Mindenkinek ajánlott a talpmasszázs, aki fogékony az alternatív terápiákra, csökkenteni akarja a gyógyszerszedését, vagy kiegészíteni kívánja hagyományos orvosi kezelését. Életkori megkötés nincsen: bárki alkalmas a kezelésre kortól függetlenül. Daganatos betegek számára akkor ajánlott, ha előtte a kezelőorvossal konzultálnak.

 

Tanuld meg a talpmasszázs otthon a szabadidődben!

 

Nézd végig ezt a videót! Ilyen videókból, otthon, a szabadidődben, a saját ritmusodban tanulhatod meg a talpmasszázs mesterfogásait. Nem kell tanfolyamra utaznod, és nem kell alkalmazkodnod senkihez. Mindezt egyetlen talmasszázs kezelés áráért megkapod. Ha pedig megtanultad a talpmasszázst, akkor akár vizsgát is tehetsz nálunk, a megszerzett tudásodról. Kukkants bele, utána pedig válaszd ki a neked tetsző videócsomagot!


Segítsd a környezetedet egészséghez!
Tanuld meg a talpmasszázst!

Tovább link