Rólunk

Minden családba kell egy egészségfelelős

Üdvözöllek az oldalon!

Hiszek abban, hogy természetes módon is meg lehet oldani a legtöbb egészséggel kapcsolatos problémát. Hiszek abban is, hogy minden családban szükség volna egy egészségfelelősre, aki törődik a család egészségével, és rendelkezik azzal a tudással, amivel segíteni is tud szeretteinek. Éppen ezért döntöttem amellett, hogy megosztom a talpmasszázzsal kapcsolatos tudásunkat. Miért pont a talpmasszázs? Mert ezzel egészséges életet adhatunk mindenkinek, aki hajlandó elsajátítani a tudást a videókkal.

A talpmasszázs tanai szerint a tested minden egyes szerve összeköttetésben áll a talpaddal. Ilyen értelemben a láb egyfajta térkép, amit ha képes vagy jól olvasni, meg tudod magad és a szeretteid gyógyítani. Minden szervnek megvan a helye a talpadon, ahol te magad vagy képes elindítani gyógyszerek nélkül a test öngyógyító folyamatait.

Ha követed a videókban lévő utasításokat, te is képes lehetsz erre. A videókban minden világosan kivehető, a visszajelzések alapján úgy látom, sikerrel elsajátítható a módszer. Mindenkinek ajánlom a talpmasszázst, akinek visszatérő problémája van egy adott szervvel, sűrűn betegeskedik, vagy állandó gyógyszerszedésre kényszerül. Életkori megkötés sincsen, kortalan.

A talp ráadásul azért is fantasztikus, mert mindig veled van. Mintha lenne egy gyógyszertár, aminek nálad van a kulcsa. Ha szeretnéd kinyitni ezt a gyógyszermentes gyógyszertárat, kövesd az oldalam és sajátítsd el a talpmasszázs technikáját!

Egészséges életet kívánok:
Pótáné Lázár MáriaMire használhatod videóinkat?

Tanulj talpmasszázst, bárhol, bármikor, és segíts egészséghez másokat is!

Egészségmegőrzéshez

Ez érdekel

Ha talpmasszázst tanulnál

Ez érdekel

Telefonos segítségnek

Ez érdekel

Segítsd a környezetedet egészséghez!
Tanuld meg a talpmasszázst!

Megnézem